Penséer


For your face, eyes and nails.

Idag åkte jag in till stan ett tag för att köpa födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år på fredag, men jag köpte aven lite småsaker till mig själv.


Nagellacksklistermärken (?) från Incoco - 10 kr st
Mini ansiktsvatten från OLIV naturell - 10 kr
Mini mascara från Isadora - 10 kr


Happy face



Titta vad som dykt upp bland jordgubbsplantorna!


Borta bra men hemma bäst?

Hej på er! Nu har jag kommit hem från två riktigt sköna veckor i Turkiet. Ni ska självklart att få se bilder därifrån men först måste jag välja ut vilka jag ska visa, redigera dem med mera. Nu ska jag äta lite svensk mat vilket ska bli mycket gott! Haha...

Hot pink details


People are awesome



Hair bow tutorial


Tutorialen för långt hår börjar 04.02.


Solnedgång


Bild i repris


Nicki Minaj - Super Bass




Angry Birds Live!



Lila skönhet



Michelle Phan

De flesta känner nog till Michelle Phan som nog är den mest kända "beauty gurun" på youtube. Hon gör videos som handlar om smink och skönhet och även några få om mode. Här är tutorials hon har gjort på två olika Lady Gaga looker.



Käre gode Gud i höjden detta har jag gjort i slöjden



Detta var det senast jag gjorde i syslöjden, en jumpsuit. Jättefin...eller inte. Varför ska grejer alltid vara mycket finare på bilderna. Haha, jag hann inte ens färdigt med den, det  skulle varit ett band i midjan egentligen men eftersom att jag ïnte hann sy bandet fick jag ta ett skärp istället.

Hovs Hallar






Guitar baby!



Två snyggingar






Hejdå Sverige, Hej Turkiet

Jag har inte berättat detta tidigare men alldeles strax så drar jag till Turkland i två veckor! Det ska bli så skönt att få koppla av på riktigt. Jag har tidinställt lite inlägg så det kommer upp ett om dagen! Puss och Kram ♥


Lite gåvor

Är hemma en sväng nu innan vi ska på studentfest! Jag kommer inte på något kul att blogga om men jag tänkte visa vad jag fick på skolavslutningen.


Marianne godisar för att jag vann en frågesport som min klass har varje vecka.

Paket som innehöll ett lexikon fick jag av rektorn för bästa studieresultat av 6:orna på skolan.

Biokort fick alla i min klass eftersom att vi hade lite pengar över i klasskassan.

Och sedan fick jag även blommor såklart :)


Haha, det är lite svårt att skriva med lösnaglar.

Skolavslutning

Just nu befinner jag mig på skolavslutningen, den slutar ca 10.30 vi ska äta tårta och så med klassen. Denna skolavslutningen är lite speciell eftersom att jag slutar 6:an och ska börja högstadiet nästa år. Det innebär ny skola och nya klasser. Jag vet att man byter skola mellan 5:an och 6:an på vissa ställen men här är det mellan 6:an och 7:an.
Sedan ska jag och familjen äta på någon resturang, trevligt! Och så tar även en kusin studenten så först ska vi kolla när de springer ut och sedan blir det lite fest hemma hos dom.

18 november


Summer is just around the corner

Nu har jag precis bestämt vad jag ska göra med hår och smink till skolavslutningen imorgon. Jag ska göra stora lockar i håret och sminket blir ganska naturligt, så inget speciellt alltså. Klänningen jag ska ha på mig ser ni i detta inlägget.
Gash vad jag längtar till imorgon!

"Fullt Upp" Dag

Hej folks!
Idag har jag haft fullt upp. Min bästa kompis fyllde år så vi har firat henne med tårta och presenter. Sedan var jag även hos tandläkaren *ogilla* ;)
Nu på kvällen så har min klass och andra 6:an på vår skola haft en liten myskväll, för klasspengarna som blev över sedan klassresan köpte vi massa pizza och hyrde film. Kommisarie Späck, asså omg jag dör silken töntig film det var! Vi skrattade hela tiden! Dessutom delade vi upp allt godis som blev över från vårat disco och det var ingen lite godispåse var och en fick det vill jag lova! Men jag har iallafall haft en underbart trevlig dag, hoppas ni också haft det! XO

Summer


Pippitröja!


Lager 157 - 250 kr

Hittade även denna snyggingen på Lager 157. Älskar den redan!


Some new beauty stuff


Lösnaglar och nageldekoration - 30 kr/st

Body Butter - 40 kr

Anti-spots pen - 79 kr



Har köpt lite nya saker som jag ville ha. Är verkligen sugen på att se hur anti-spots pennan fungerar. Jag har hört mycket bra om den. Det står att den ska ta bort finnar och orenheter under en natt, men jag får se om den håller vad den lovar. Kan göra en Rewiew på den när jag användt den ett tag :)


28 grader klockan 7!

Asså seriöst, klockan är strax sju och det är fortfarande kokhett ute, 28 grader! Jag hade tänkt att springa en runda för ca en timme sedan men det blev inte av för att jag trodde inte jag skulle orka i värmen, och det hade jag nog inte gjort heller. Men nu när vi längtat så länge efter sommaren så ska man inte klaga!

Hearts that protects your eyes


Lager 157

I våras öppnade Lager 157 i Höganäs, så när vi var där så passade vi på och kika in där. Det är en märkesoutlet som tydligen finns på ytterligare 6 ställen i Sverige. Här ser ni det jag köpte förrutom en grej som jag visar senare.


T-shirts från ICHI- 60 kr/st

Linne från Bondelid - 300 kr

Kofta från deras egna märke - 120 kr


Vad har jag gjort idag?




Idag åkte min familj och våra gäster till Höganäs. Jag shoppade lite saker som jag nog visar på måndag. Sedan bar det av till stranden där vi låg och stekte några timmar. Nu på kvällen har vi bara tagit det lungt och grillat bland annat. Hoppas att ni har det bra!

Klassresan









1. Trångt på tåget 2. Bussen som tog oss från tåget till FunCity 3. Utanför nöjesparken 4. Min klass och parallelklassen väntar på nycklarna till stugorna 5. Vi bodde i timmerstugor 6. Man kunde hyra trampbilar 7. Där fanns en del karuseller 8. En av utmaningarna i 5-kampen.


Detta är alltså lite bilder från klassresan. Det var min klass och parallelklassen som åkte dit. På bilderna är bara en liten del av nöjesfältet med. Där fanns även andra attraktioner, vattenland, motorcross m.m. Vi hade två jätteroliga dagar i Varberg helt enkelt!


Torsdagens klädval


Topp - Ginatricot
Tubkjol - JC
Midjeband - ?
Örhängen - Present
Armband - JC













Långledighet med besök


We♥It

Har precis varit inne en sväng på stan för att köpa presenter till två sötnosar som kommer på besök när som helst. Dom och deras förädrar ska stanna här tills på måndag, vi brukar bara träffa de ungefär 2 gånger om året eftersom att vi bor ganska långt ifrån varandra . Barnen är 5 och 7 år så vi kommer nog att åka på en del utflykter och inte vara hemma så mycket. Förhoppningsvis så ska vi åka till Båstad och shoppa någon dag!


Smakprov från 70-års festen!






1. Farmor 2. Hon fick ledtrådar som ledde till hennes present 3. Den sista ledtråden ledde ut där släkten stod med ett skynke 4. Presenten, alltså en ny cykel 5. Farmor tittar på sin present.


Grattis farmor!

Idag fyller min farmor 70 år och då blir det självklart firande! Faktiskt så firar vi henne just nu, tillsammans med hela släkten. Vi har precis ätit mängder med god mat och det blir ännu mer sen. Kanske tar lite kort, fast ni vet ju att jag är dålig på det, har ju fortfarande inte visat bilder från klassresan. Datorn krånglar så det går ej att blogga, detta inlägget skriver jag på mobilen därav inga bilder i detta och förra inlägget.

Rubrik

Jag är verkligen ledsen för de senaste dagarna. Har inte haft tid och ork helt enkelt! Först skolan och sedan har jag varit med kompisar någon timme, gjort läxan och sedan har jag varit så trött att jag lagt mig alla dagar. Men nu är det slut på läxor! Har dock lite saker att göra färdigt men lovar att blogga! Vi ska ha gäster nu under hela ledigheten så det blir troligtvis en del utflykter och annat då men lite bloggning ska jag allt se till att det blir!

RSS 2.0