Bytar till devote...

Japp, jag har skapat en ny blogg på Devote.
Anledningen till att jag överhuvudtaget skapar en ny blogg är bl.a. för att jag inte gillar bloggnamnet. Dels för att jag inte heter Thilda (utan bara kallas det ibland) och för att det är två i: Thiildastyle.
Sedan är ju alla namn jag kan komma på upptagna på blogg.se. Och så känner jag även för att tästa något nytt!

Länk till nya bloggen -----------> MathildaStyle.devote.se


Efterrätt


Dagens efterrätt bestod av grillad banan med choklad samt glass och melon. Mums!


Baby you're a Firework

Igårkväll var det tid för den årliga Ljusfesten. Det är ett event som hålls en gång om året i staden där jag bor. Sång, musik, dans, fyrverkeri m.m men även "huvudsaken" vilket är båtparaden! Alltså båtar utsmyckade med lampor, ballonger och allt man kan tänka sig.
Här är lite bilder från fyrverkerierna:


...efter detta dog kameran så det blev inga bilder på de "riktiga" mäktiga superfina fyrverkerierna tyvärr... 


Nude, black and gold

Nude, black and gold♥


Godmorgon


(We♥It)

Idag är mina föräldrar iväg nästan hela dagen så då kommer min faster hit (alltså för mina småsyskons skull) så då hittar vi nog på något med henne. Mest troligt blir det väl stranden :)
Men senare ikväll så ska vi iväg hela familjen till några bekanta och grilla.

Har tidinställt ett inlägg under dagen och så får vi se om jag kanske uppdaterar senare ikväll också.


Dagens utflykt

Snart åker jag till ön Ven som ligger en bit väster om Skåne, utanför Landskrona om jag inte minns helt fel. Det blir första gången jag åker dit, man hyr tydligen cyklar och cyklar runt på ön där det finns badplatser, minigolf m.m. Förmodligen blir det en hel del kort som ni kanske får se någon gång! ;)

Fullt upp idag

Hej allihopa!
Idag har det varit fullt upp. Klockan 10 åkte jag tilsammans med massa andra bekanta til ett ställe där vi skulle paddla kanot. Det blev en mysig men varm tur på ån i några timmar.
Klockan 16.30 var jag hemma och började förberreda mig för två timmars intensiv (!) träning. Idag var det väldigt jobbigt men beror kanske på att jag knappt tränat något på sommarlovet (hehe). Men det känns skönt efteråt iallafall!


Justin Bieber

I förrmiddags åkte jag ner till stranden, efter en timme började det spöregna och vi fick springa som galningar till bilen och åka hem dyngsura. Visst är svensk sommar underbar, eller...?

Resten av dagen har jag träffat Ida och Evelina och vi cyklade in till stan och fikade och tittade lite i affärerna.
Nu ska jag bara chillla och titta på Never Say Never ♥


RSS 2.0