Black and White


Söndagskvällen

Ikväll har vi gäster för tredje kvällen i rad... Det blir grillat med kusiner, sysslingar och faster.

Ha en bra kväll!


We♥It



Ja, jag vet att uppdateringen varit dålig. Igår och idag har vi haft gäster och då har jag inte haft lust eller tid till att blogga.
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ha're gött, igelkött!♥


Inspiration/wanties - a/w: HM

Jag hade tänkt göra inlägg med inspiration och saker jag vill ha inför hösten och vintern från vanliga butikskedjor. Först ut alltså HM.


Jag har sett Ulrik Muther live!

Som sagt har jag varit på festival ikväll, den pågår ända till på lördag men tror inte jag kommer åka in fler dagar. Det var skitkul, här nere ser ni några snyggingar från Rix Fm festivalen som höll till på en av scenerna.

Ulrik Munther ♥ Han sjöng Boys Don't Cry och Born This Way.

Victourius.

Love Generation. Tyvärr var den tredje (rödhåriga) medlemmen i gruppen sjuk.

Velvet.

Broken Doors.

Erik Segerstedt!

Erik Hassle!


Helsingborgsfestivalen

Nu drar jag till Helsingborgsfestivalen. Hejdå!♥

Tävlar om iPhone skal

Just nu tävlar jag om ett valfritt iPhoneskal från appleskal.se på perssoneemma.blogg.se. Klicka HÄR för att se inlägget om ni också vill vara med och tävla! :)

Kvällsinlägg


We♥It

Idag blev det pizza på stranden med familjen. Mysigt! ♥
Kul att det blev fint väder idag förresten, känns äntligen som sommar!


Dagens lack



IsaDora - 705 Combat Khaki

Fin mörkgrön/blå färg. La till lite glitter på ringfinger nageln för skojs skull :)


American style


Gjorde ett kollage i Polyvore med shortsen som ni ser i förra inlägget.


MOTO Flag Printed Hotpants


Snacka om snygga shorts! Dessa kommer ifrån underbara Topshop och kostar 34 pund på hemsidan vilket motsvarar exakt 350 kr men det är ju inte säkert att de kostar lika mycket i de svenska butikerna.


Svartvit shopping

Åkte till ett litet köpcentrum med familjen idag och köpte några grejer.

Bikinitopp från Intersport - 80 kr

De hade ingen nederdel i min storlek man de blir nog bra med en vanlig svart.


Linne med volangdetaljer från GinaTricot - 49 kr (rea)


Sedan låg där en liten allt möjligt affär någonstans bredvid där jag köpte lite matchande skolgrejer. Pennskrinet köpte jag dock på City Gross.

Pärm - 39 kr tror jag
Mapp med olika fack - 29 kr
Vanlig mapp - 19 kr
Penskrin - 19 kr



Jag köpte även ett par jättefina tygskor men vet ni vad som hände? Jag måste ha lagt ifrån mig påsen och vi kunde inte hitta den någonstans. Synd, men tur iallafall att de inte var så dyra.

♥Jag vill dessutom skänka en tanke till det ofattbara som hänt i Norge.


VICTORIA SECRET - LOVE PINK



En affär eller ett märke jag absolut älskar är Victoria Secret! Jag har inget därifrån men allt är så fint. Jag brukar titta på Victoria Secret Fashion Show på tv och det är alltid så roliga och färgglada kollektioner som visas!


Brigther than the sun

Jag vet inte hur det är hos er men här är det iallafall inte så bra väder :( Var är sommaren? Visst har det varit varmt men de flesta dagarna har det varit grått och trist. Hoppas det vänder!

Här får ni ett litet låttips:

Romantique


glömsk?

Ledsen att det inte blev någon bloggning igår men det var någon ledning som hade gått isönder så Telias nätvärk fungerade inte här. Har glömt min kamera hos kusinerna, får förhoppningsvis tillbaka den på fredag!

Nimis

Idag var jag och "la familia" på nimis som ligger på Kullaberg. Det är en man som byggt "konstverk" av brädor och grenar där man kan klättra.


På väg ner
.

Så här ser "gångarna" ut.


Ett av tornen.

Lars Vilks som byggt alltihop själv var där och spikade passt fler brädor.


Dagens outfit



Blus - ginatricot
Shorts - Avklippta Crocker jeans
Armband - HM och gjort själv
Till detta hade jag vita Converse


En bagare här bor i stan...


Jag och lillasyster har precis bakat muffins med jordnötter och vit choklad samt jordnötstopping. Dessutom är formarna grymt fina!


Jordgubbar


Man får väl pigga upp sig med en fin sommarbild nu i det dåliga vädret!


Bilder från dagen i Båstad

Idag var jag och familjen i Båstad. Vi brukar alltid åka dit under tennisveckan för att bada, spana efter kändisar och så ser man även massa fina bilar och båtar.
Dock glömde jag kameran så detta är mobilbilder, men det får gå bra!

Vi badade på den långgrunda stranden.

Mycket folk på stranden.

Ännu mer folk.



Väldigt många fina båtar.

Precis som förra året fanns där en konstgjord skidbacke.

En fin buss, vi såg många fina bilar bland annat några Ferrari.

Jag var bland annat inne i Märkesbutiken där de säljer märken som Juicy Couture, Ralph Lauren, One Piece, Odd Molly, True Religion, Ugg's och massa andra!


En tur till väla

Igår åkte jag, pappa, syster och bror till väla som är ett köpcenter i Helsingborg. Jag köpte inte mycket men ni får se det ändå. En träningströja, ett linne, örhängen och iPhone-skal.

Träningströja från Stadium/Warp - 30 kr
Svart linne från Stadium/Warp - 65 kr

Om ni undrar så var det halva priset på hela Stadium för att de ska byta till en annan lokal i köpcentret.


Örhängen från Ur & Penn - 20 kr


iPhone-skal från Gallerix - 99 kr


iPhone ägare



Yes! Äntligen har även jag blivit med iPhone. Det var ju inte länge sedan jag köpta min htc Desire som ni kan se här. Men en kompis till mig sålde denna eftersom att hon fått en iPhone 4 nu och undrade om inte någon ville köpa denna. Då slog jag till minsann, haha! Detta är alltså en iPhone 3Gs. Kanske kan ni skymta ett skal, det kommer jag att visa  i nästa inlägg :)


Kuckelikuuuuu

Jag är ledsen att det inte blir så mycket inlägg nu men det är faktiskt sommarlov och då sitter jag helst inte inne vid datorn hela dagarna.

Inatt sov jag i tält tillsammans med sju kompisar, nice! Nu på eftermiddagen så har jag bland annat varit och hälsat på mina kusiner som precis har köpt höns.


Hönshuset som de själva byggt.

Några höns samt en tupp som ni ser längst till vänster.


En dag på stranden


kollaget är gjort av mig i polyvore


Finfin bikini från HM



Många av er har säkert sett den här bikinin som kommer ifrån HM. Min mamma beställde hem den från hemsidan för ett tag sedan men hon ville inte ha den så jag fick den av henne. Jag tycker att den är grymt fin men problemet är bara att den är i storlek 40 och jag har 34... men vem vet jag kanske får användning av den någon gång, haha!


Korallrött



HM - Check Me Out


Detta nagellacket är så fint men tyvärr så kom inte den riktiga färgen fram på fotot. men det är iallafall ett korallrött nagellack från HM. Kostar 40 kr om ni undrar :)


Del 3


Tredje och sista delen!

Haulvideo - Del 2


Här har ni del 2!

Första "videobloggen"



Detta är då alltså första delen av en video där jag visar vad jag köpte i Turkiet. Den blev inte så bra och det var lite krångligt eftersom att jag nästan aldrig redigerat videos innan och dessutom visste jag inte att en video bara får vara 5 minuter lång på videofy så jag fick göra om detta ett par gånger men nu är de iallafall uppe :)

Sailorchic


Rodel



Detta är en video på vad jag hittade på igårkväll. Det var faktiskt ganska kul :)

Sjukling


We♥It

Kom på att jag glömt nämna att jag är sjuk, men jag hoppas att det det håller på att bli bättre. Tråkigt för det är så otroligt fint väder ute och då är det inte kul att vara sjuk medans alla andra åker till stranden.
Nu har det iallafall gått tre veckor utav sommarlovet och de första två veckorna var jag i Turkiet och denna veckan har jag bara varit hemma. Får se till att inte slösa bort sommarlovet de resterande veckorna och hitta på något! Ha det bra och njut av svenska sommaren!


I went a little bit crazy



Först: Ignorera mitt ögonbryn. Haha jag vet att blå ögonskugga inte passar på alla och verkligen inte på mig! Men jag ville bara visa denna sminkningen jag gjorde i förrgår;) Detta är i princip vad jag brukar hålla på med när jag har tråkigt.

Flowers



Really light pink nails



Golden Rose - 07


Det var väldigt längesedan jag la upp en bild på mina naglar, så jag tänkte jag kunde göra det. Lacket ser vitt ut på bilden men det är egentligen ljusrosa.



Förövrigt vill jag säga förlåt för dålig uppdatering, men idag fyller faktiskt min lillasyster år så vi har firat henne och så blir det mer firande ikväll och imorgon.


RSS 2.0